Sådan ændres programmets designtema

Muligheden for at ændre programmets designtema er ikke tilgængelig i nogle områder.

Sådan ændres programmets designtema:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. Klik på Knappen Indstillinger-knappen nederst i hovedvinduet.

Dette åbner vinduet Indstillinger.

3. Vælg afsnittet Grænsefladeindstillinger.
  4. I Designtema-afdelingen, skal du vælge en af følgende indstillinger:
    • Samme som operativsystemet. Operativsystemets nuværende designtema bruges.
    • Lyst. Programmets lyse designtema bruges.
    • Mørkt. Programmets mørke designtema bruges.
    • Anvend et brugerdefineret designtema, hvis du vil bruge et brugerdefineret designtema. Klik på Vælg, og indtast stien til det ZIP-arkiv eller den mappe, der indeholder filerne med det brugerdefinerede designtema.

Designtema vil blive taget i brug, når programmet genstartes.